Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.11.2007 18:25 - За какво мисли жената в леглото
Автор: mislq Категория: Тя и той   
Прочетен: 2291 Коментари: 1 Гласове:
0



За какво мисли жената в леглото

Жените неуморно фантазират по време на секс-разкрийте желанията им

За какво мисли любимата ви, докато лежи до вас в постелята? Много неща. И за нищо на света - дори под дулото на пистолет или за много пари, няма да ви каже за какво всъщност си мисли, докато правите секс. Дори да сте много настоятелен, ще получите отговор: "че сте забележителен, умен, силен и потен". И разбира се, това няма да има нищо общо с мислите й. Най-сексуалният орган на жената е мозъкът й. По време на акта той работи доста по-активно, отколкото мъжкият. Практически в тези минути дамите неуморно фантазират. Но нито една от тях не разказва за това на партньора си. Първо, за да не го обидят. И второ, защото кой знае какво може да си помисли той за тях. Има обаче начини да прозрете въжделенията на жената.

Фантазира, че е с друг мъж

Как да разберете: Вие сте заедно отдавна. Не можете да наречете страстни отношенията си извън леглото: тя рядко ви целува, прегръща или се заиграва с вас. Но когато се озовете в хоризонтално положение, тя се превръща в нежно чудовище, въодушевено като в първите години на съвместния ви живот. При това тя почти не отваря очи и не ви нарича по име.

Защо мисли за това? От 100 жени, представящи си друг на мястото на партньора си, 35 фантазират за известен актьор или обществена личност, 20 - за свой познат - колега, приятел, съсед, а 45 използват за тази цел измислен персонаж. Голяма част от дамите признават, че обичат мъжете си и не биха им изневерили в действителност. Фантазиите просто им помагат да изпитат по-голямо удоволствие от секса.

Вашите действия: Спомнете си какво я е привлякло към вас. Помислете си колко сте се променили в сравнение с онова момче. Пуснали сте коремче, ходите небръснат. Разбира се, че тя ви обича и такъв. Просто сега, за да изпита оргазъм, трябва да вика на помощ Джони Деп, Стефан Данаилов или Петър от съседния вход. Ако искате да се отървете от цялата тази компания, просто се опитайте да станете човека, в когото се е влюбила до безпаметност. Рецептата е проста: фитнес залата, повече внимание към дрехите и маниерите.

Резултатът: Призраците от постелята ви ще трябва да си намерят друго убежище.

 

Мисли за ядене

Как да разберете: Ако жената е взела със себе си в спалнята кофичка кисело мляко и кутия бисквити, не е трудно да се досетите, че е гладна. И да отчетете, че апетитът по време на секс се разгаря още повече. Дори обаче да е сита, дамата пак може да си мисли за бурканче шоколад или порция понички.

Защо мисли за това? Механизмите на хранителната и половата възбуда при човека донякъде са свързани. Мозъкът нерядко се обърква, опитвайки се да разбере от какво всъщност се нуждаете. Компанията "Ревлон" е направила проучване, кои храни предизвикват "най-сексуални" асоциации у жените. 34 процента казват, че това е виното или шампанското, 29 - ягодите, 23 на сто - шоколадът. 19% пък признават, че еротични алюзии у тях създават сливите.

Вашите действия: Ако като дете са ви учили, че не е хубаво да се дъвчи в леглото, това е остарял принцип. Най-сексуалното ядене е в спалнята.

Резултатът: "Сервирайте" вечерята върху телата си и двете най-големи човешки удоволствия са ви гарантирани.

 

Срамува се от тялото си

Как да разберете: Тя отказва да прави секс на светло. Не харесва 499 от известните на науката 500 сексуални пози. През цялото време крие с ръка части от тялото си.

Защо мисли за това?  Жените се отнасят изключително критично към тялото си. Сравнявайки се с манекенките от гланцираните списания, те са способни да си намерят хиляди недостатъци. Това, че за снимките на моделките работят куп стилисти и още толкова компютърни специалисти, изобщо не им хрумва. Косъмче на епилираното бедро или едва забележима стрия на дупето се превръща в истинска трагедия. Жената е готова да умре, но не и да покаже "своето уродство" на света. Тя обаче е склонна да прости телесното несъвършенство на партньора си.

Вашите действия: Правете й комплименти. Нека да са щедри, макар и да не отговарят на истината. Кажете й, че всичко в нея е най- красиво на света. Гърдите й са невероятни, талията - един път, а бедрата й са направо съвършени. Що се касае до очите й, такова чудо природата просто не е в състояние да сътвори втори път.

Резултатът: За себе си тя ще реши, че сте сляп и не разбирате нищо. Постепенно обаче ще престане да се стеснява. И дори ще ви позволи да я видите на светло: първоначално на пламъка на свещ, после на джобно фенерче, а след това и на лампа.

 

Представя си еротична сцена

Как да разберете: Ако заедно сте гледали порно, почти сигурно е, че си спомня по-забележителните сцени по време на секса с вас. Ако лежи в постелята в леопардови ботуши и изрязани бикини, вероятността, че е готова да пренесе спалнята ви в далечно датско студио, е 99 процента.

Защо мисли за това? Въпреки че някои жени са неспособни да се разчувстват при вида на порнопродукция, 70 на сто от дамите реагират на изображение на полов акт с учестяване на пулса. Незначителен факт, но свидетелстващ за нарастване на възбудата. Дамите обаче не си го признават. И вместо да кажат: Хайде да повторим това, което видяхме на касетата, те чакат вие сам да се досетите. А междувременно пресъздават забавата във въображението си.

Вашите действия: Превърнете се в изкусител. Уговорете я да погледа още десетина минути "тази гадост". Следете реакциите й, за да разберете какви сцени я възбуждат. Попитайте я открито, дали това би й харесало и й предложете да го изпробвате. Просто така, от интерес.

Резултатът: Равновесието е спазено - тя е предишното добро момиче, само се е поддала на провокациите ви. Но това, че сте способен да превърнете в реалност "срамните" й фантазии, издига акциите ви на огромна висота.

 



Тагове:   Какво,   мисли,


Гласувай:
0



Предишен постинг

1. tany4ka - Молба
28.10.2008 11:33
Здравейте.

Казвам се Татяна Томова и съм редактор в пловдивския вестник "Марица" - най-големия извънстоличен ежедневник. Видях в блога ви две мои статии - "За какво мисли жената в леглото" и "Изкуството на свалката: Заблудете жената, че не търсите секс", може да има и още. Бих се радвала, ако посочите автора - тоест мен, сайта, от който са взети - tatyana.hit.bg, или вестника, в който са били публикувани - "Марица".

Поздрави:
Татяна Томова
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mislq
Категория: Тя и той
Прочетен: 62511
Постинги: 15
Коментари: 35
Гласове: 448
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол